fredag 8 augusti 2008

Dag 6

I går hade vi en ganska skön och slapp dag, vi hade bestämmt oss för att utforska The Village lite mer, det är ett område som skall vara lite "slappare" än övriga New York. Vi vandrade runt där ett tag men vi måste säga att både jag och Ida förstod inte riktigt charmen med området. Visst det var fint och lugnt men det fanns inte speciellt mkt att göra eller att se. Vi försökte hitta lite coola affärer men det fanns inget som tilltalade oss nämvärt.

Till lunch blev det Indiskt som vi hade fått rekomenderat av Henrik och Mia, det skulle vara prisvärt och det kan jag lova att det var. 3 rätters för ynka 5.99 dollar per person, med dricks gick allt på 20 dollar, dvs 120SEK inte alls dumt :)


Parkering a la New York.


Ida e trött o varm o snygg.


En korsning, ngnstans i Soho.


Going to Brodway? Its the only way... fast tvärtom ;)


Full fart i t-banan.

Efter en skön men varm dag ute på stan åkte vi hem för att vila ut och byta om inför konserten som Henrik hade fixat biljetter till. Det var ett band som heter The Black Keys som skulle spela. Påvägen dit skulle vi hämta upp Henriks vän Micheal som jobbar ett par kvarter från Henrik och Mias lägenhet. Vi var tydligen lite sena så det blev en New York sprint till hans arbetsplats. Sedan begav vi oss ut till Brooklyn där konserten skulle vara i en nedlagd gammal pool.


Bror och syster påväg till konsert.


Micheal och Henrik


Brooklyn på kvällen.. rätt mysigt faktiskt.


Konsertområdet.


Hamburgare och korv fanns att köpa, gott och hyffsat billigt.


En vacker kväll blev det.


Två tomtar på konsert :)


Black Keys uppträder, sugig kamera dock.

Inga kommentarer: