tisdag 12 augusti 2008

Dag 8,9,10 och 11

Som ni säkert märkt har vi varit borta utan tillgång till internet de senaste dagarna. Frukta ikke för vi har haft det mkt bra! Det har blivit en tur till Fire Island och en sommarstuga som Henrik och Mia hyr där 1vecka i månaden på sommaren om jag förstod det rätt. Att köpa hus på Fire Island är dyrt, mycket dyrt, en stuga i klass med den som vi var i kostar runt 3-400 000 dollar eller mer, och visst det var fint och charmigt men inte värt 2-3 miljoner inte. Hyran för en vecka låg på ca 1 000 dollar i veckan vilken jag tycker är mycket.

Så vad gjordes där då? Tja inte mkt och det var väll det som var tanken, vi badade, solade och grillade.. varvat med att spela Kanasta och RISK.. Kanasta gick bra, RISK mindre bra för mig men Ida hon vann.


Färjan som tod oss till och från Fire Island.


På färjan.


Med packning påväg till stugan.


Affären som vi handlade på, dubbelt så dyrt som i NY.


Stugans ingång.


Köket, ganska spartanskt.


Kanasta "mästaren" Henrik fick 80p, Jocke fick 1685p


Eric hade haft en hemsk vecka, det tog han igen med sömn och sol.


Påväg mot stranden.


Standen...


Mia slappar på stranden.


"This is living"


Vissa är rikare än andra och då bor man såhär..


Risk partiet pågick i 2 dagar, tillslut vann de gröna, vitingarna höll Europa länge (Den enda vettiga delen på jorden) men vi fick alla ge oss tillslut.


Solnedgång över havet.


Mer solnedgång.


Överallt finns den i detta landet.. flaggan..

1 kommentar:

Anonym sa...

Kämpa på de sista dagarna. Snart är ni hemma och jag längtar efter er.Hoppas vi kan ses ganska snart. Ska bli kul att dofta på parfymen (skämt), och för Uffe att prova sin hatt (också ett skämt).

Kramar från Mamma