onsdag 6 augusti 2008

Dag 5 del 1

Idag när vi vaknade till våran slappdag så regnade det som tusan, vi gjorde om våra planer och bestämde oss för att besöka Museum of National History. Där har dom en massa Dinosaurier och liknande plus att dom har en stor avdelning bara om rymden. Sagt och gjort vi slängde i oss våra mackor och tog oss dit. Kl 10 öppnade dom och vi hängde på låset.

Vi passade även på att gå och se en IMAX film som dom hade där, IMAX är om jag förstått det rätt film på större duk, allt måste vara större i USA. Vi såg en mkt bra film om livet under vattnet då dinusaurerna regerade världen. Mycket bra och kan verkligen rekomenderas för dom som passerar NY :)


Dinosaurernas utveckling..


Ett gäng dinosaurier.


En förhistorisk skölpadda eller liknande :D


Ida framför skelett.


Rymdavdelningen var tvunget att se "rymdig" ut.

Efter detta besök letade vi upp ett ställe att äta på, vi hade siktat in oss på en kubansk resturang som låg i närheten men det var stängd så det slutade med Mexikansk mat. Mitt var riktigt gott, åt Fahitas(?) Ida åt ngt jag inte kommer ihåg vad det var och som vanligt när vi äter drog Ida nitlotten och suktade mer efter min mat än sin egen :)

Sedan hade vi inget mer planerat för dagen och fick för oss att vi skulle gå på bio igen, men inga roliga filmer visades som passade oss i tid så det slutade med att efter en 2h promenad som inte ledde någonstans hamnade vi på Ben & Jerrys och åt glass och tog det lugnt..

Ikväll är det Kareoke och Koreansk mat på schemat, det skall bli mkt mkt roligt! Mer om det får ni säkert höra imorgon bitti!

Kram från oss båda!

Inga kommentarer: